«

»

окт 06

Postani član Debatnog kluba!

Ako želite da poboljšate svoje govorničke sposobnosti, naučite kako se gradi dobar argument i osetite atmosferu kvalitetne rasprave, Debatni klub je pravo mesto za vas!

Debatni klub na Fakultetu političkih nauka postoji od 2002. godine , pod okriljem Otvorene komunikacije, akademske debatne mreže. Za vreme postojanja kluba, kroz debatne radionice prošlo je par stotina studenata, od kojih su neki osvajali debatne turnire širom sveta, i beležili razne uspehe kako individualno tako i timski.

Debatne radionice održavaju se tokom oba semestra, dva puta nedeljno. Radionice vode iskusni debateri koji su pored turnirskih iskustava, prošli i obuke za koordinatore. Pored stalnih koordinatora, radionice na određenje teme, drže neki od najboljih debatera u zemlji. Posle ovih treninga, studenti imaju određeni nivo debatnog znanja, ali i novih saznanja iz različitih oblasti života koje se mogu javljati kao teme u različitim debatama. Sve to naravno, je potpuno besplatno.

Ukoliko želite da unapredite sebe i poboljšate svoje akademsko obrazovanje u druželjubivoj atmosferi Debatnog kluba, popunite pristupnicu i pridružite nam se!