«

»

апр 05

Budi odbornik na dan

Debatni klub Fakulteta političkih nauka u saradnji sa omladinskom organizacijom Mladi za inovacije i GO Vožodovac vas poziva da budete odbornik na jedan dan. Projekat predstavlja simulaciju rada GO Voždovac i ima za ideju približavanje rada gradske opštine studentkinjama i studentima Fakulteta političkih nauka.

Simulacija će biti održana 20. aprila 2013. u 11h u Svečanoj sali GO Voždovac (Ustanička 53). Prijava traje do 12. aprila 2013. i možete je naći na fb strani Mladi za inovacije ili jednostavnim klikom ovde.

Simulacija će studentima pružiti uvid u fukcionisanje i strukturu rada lokalne samouprave, značaj i način funkcionisanja zaštitnika građana, službe javnog pravobranilaštva na lokalnom nivou. Kroz simulaciju rada Skupštine opštine prilikom donošenja odluka učesnici će uvideti koliki je uticaj odbornika o pitanjima vezanim za funkcionisanje opština unutar Grada Beograda.

Takođe će imati prilike i da od zvaničnih funkcionera GO Voždovac, predsednika opštine, predsednika skupštine, lokalnog zaštitnika građana i javnog pravobranioca čuju primere uspešne prakse.