«

»

феб 19

Postanite narodni poslanik

Debatni klub Fakulteta političkih nauka idućeg utorka (26.02.2013) organizuje simulaciju zakonodavnog procesa u Narodnoj skupštini Republike Srbije za pedesetak studenata našeg fakulteta.

Nakon iscrpljujućeg januarskog i još težeg februarskog ispitnog roka, rešili smo da našim studentima pružimo malo prakse uz svu tu silnu teoriju koju su naučili. Želimo da naše mlade koleginice i kolege stavimo u ulogu narodnih poslanika ceo jedan dan i vidimo kako će se oni snaći u koži ljudi koje imaju prilike da slušaju i gledaju u medijima. Cilj nam je da na kraju dana studenti izađu sa većim znanjem nego što su imali pre ulaska u zgradu Narodne skupštine i da im dan proveden u poslaničkim klupama ostane u lepom sećanju.

Za simulaciju se možete prijaviti tako što ćete kliknuti na sliku ispod i popuniti sva polja u formularu koji Vam bude prikazan na ekranu. Sve informacije su zaštićene i služe isključivo radi omogućavanja ulaska u zgradu Skupštine, jer moramo da se najavimo. Prijavljivanje traje do četvrtka 21. februara u 22 časova.